Vet inte riktigt

Ditt utseende:
Hårfärg? Brunett!
Längd? 157
Skostorlek? 35-36 ibland 37
Ålder? Fjorton år

Kärlek:
Har du kille just nu? Nej..
Gillar du någon? ja
Vem? *Hemlighet*
Tillåter du din kille röra vid dig? Om jag hade.. Ja?
Överallt? Varför inte ;s
Har du haft sex? Nej
Hur många har du haft sex med? hela världen ^^
Har du haft många förhållanden? Nej

Smak & stil:
Vad har du på dig? Strumpbyxor två olika färglada strumpor tublinne och en tröja (;
Hur ser dina trosor ut? Turkosa hotpants
Har du någon BH? Japp!
Hur ser den ut just nu? Svart
Hur beskriver du en fjortis? Pinsamma jävlar!
Hur beskriver du en pluggis? Någon som har rätt på ALLA prov i skolan..(a)

Bad days:
Har du varit full? Nea
Har du däckat? Haha..  
Har du haft sex på fyllan? Nej
Har du rökt? Testat
Har du snusat? Det är bajs
Har du gjort något olagligt? Baxat..
Har du slagit någon ner till marken? Nej

Yes/No:
Är du allergisk mot något? Nej :)
Tror du på gud? Vissa tillfällen :$
Har du en bästis? Jaa!
Är du vegitarian? Nej! Jag älskar kött och bearnesås *yummi*
Har du varit med om ett stort gräl? jadå..

Antingen eller:
Mjölk/saft? Saft
Ibumetin/alvedon? Alvedon
Katt/hund? Hund!
Cykla/gå? Både och (a)
Öl/vin? Vin..
Kanin/hare? Kanin

Djurgården-Brynäs

Tänkte slänga in ett litet inlägg en härlig lördagsmorgon som denna!
Veckan har varit ganska skön, snabb och rolig. Igår var det skol DM i skogsängsskolan, skogsäng vann sjävklart med 7-2! Vid prisutdelningen var jag "blomsterprinsessan" HAHA! Jag delade alltså ut blomma till det vinnande laget och medaljer, lite pinsamt såådär.. Sen gick jag med Freddie och hämtade en mobil laddare jag har haft hemma hos honom, sen gick jag tillbaks till skolan och väntade på att min syster skulle sluta och snackade lite med dom som var kvar. tio över två hämtade jag min syster sen gick vi hem satte på oss våra röda djurgårns tröjor och tog tåget till Årstaberg där pappa kom och hämtade oss. Sen käkade vi på restaurang. Klockan sju började matchen mellan Djurgården och Brynäs. Djurgården vann självklart, och är nu vidare till semifinal, ett steg närmare SM-guld!


Dålig uppdatering!

..Jag vet att det är jätte dålig uppdatering mne just nu hinner/orkar jag inte med. Träningar nästan varje dag och sen skolan på det, det går liksom inte för mig och jag som ligger efter i vissa ämnen också jag måste skärpa mig även fast det börjar gå bättre nu *stolt* Bloggar när jag har lust och hinner pusssss!


Godnatt!

Nu ska jag sova godnatt!


Sista helgdagen..


Hemma från träningen nu hann inte sova hos Olivia om man kan säga så.. Men ska packa väskan till i morgon packa upp alla kläder och sen kanske sova. Sitter och lyssnar på massa melodifestivals låter! Hinner trolligtvis att blogga imorgon för jag har sovmorgon, hörs imorgon!


Jag älskar Innebandy!

Tjenare! Sitter här och sjunger lite med min vackra röst. Hihi :$ Saga sov inte här igår, vet inte varöfr men hon ville väl inte.. Idag ska jag jobba lite matte, det är bra när man ligger efter lite så där.. klockan halv sex är det innebandy träning osm gäller skit roligt! Jag är inte alls bäst kanske inte ens bra men det är så härligt att spela!
Aja, bloggar lite senare. kiss


Jag älskar Innebandy!

Tjenare! Sitter här och sjunger lite med min vackra röst. Hihi :$ Saga sov inte här igår, vet inte varöfr men hon ville väl inte.. Idag ska jag jobba lite matte, det är bra när man ligger efter lite så där.. klockan halv sex är det innebandy träning osm gäller skit roligt! Jag är inte alls bäst kanske inte ens bra men det är så härligt att spela!
Aja, bloggar lite senare. kiss


Anna vann melodifestivalen!

YESSS.. Äntligen vinner någon jag vill ska vinna! Anna bergendahl vann melodifestivalen 2010!


Väntar på Sagi!


Sitter och sjunger och väntar på Saga hon skrev nyss att hon är på väg hit nu! Någon frågade hur gammal jag är, och svaret är jag är tretton år fyller fjorton den 26 Maj så där nära sommarlovet! På tal om sommarlov jag saknar sommaren som i i hele*ete! Hoppas att sommaren kommer snart.. :)

Jag saknar tiden med dig Bella, jag älskar dig!

Haha! Saga på mitt land

Jag saknar er..!

Skolavslutningsdagen!

En sommardag i sommaren ;)

Saknar utomhusfotbollen..


Hemma!

hemma från träningen nu! Saga ska förmodligen komme hit, om hon lyckas övertala sin mammi.. Ska hoppa in i duschen och sen äta lite lunch, pusss!


Fotbollsträning


Rubriken säger nog varför jag är uppe såhära tidigt.
Har precis käkat lite frukost, kollat på Disney channel och gjort en inbakadfläta. Sitter och lyssnar på musik på Spotify och chattar på skype. Väntar på att vi ska dra till träning, jag älskar träning! När jag kommer hem ska jag duscha och senare ringa Saga min kära vän. Vi ses varje dag i skolan men länge sen vi var efter skolan och umgådes på kvällarna och hon sov över och så, så hon kommer iaf hit sen får se vad osm händer då.. ;)


Jag älskar fotboll!

Jag älskar er också tjejer!


Grattis Alexander!


Hejsan bloggen! Idag var det vanlig skoldag, ganska rolig om man går i mig klass iaf.. Spanska prov idag också, SJÄLVKLART gick det bra! Ska ta och slagga snart för imorgon är det tidig träning och är skit trött efter damlagstäning igår-.- Glömde nästan. Idag fyller Alexander Lundberg min kära vän år GRATTIS!  
P&K


17:21

Nu drar jag iväg på utvecklingssamtal sen när jag kommer hem åker jag direkt till damlagsträningen. Om jag överlver den kanske jag bloggar senare..


Utvecklingssamtal..

Rubriken säger väl vad jag ska göra för någonting. Ja, snart eller ja kvart i sex tror jag att det var så ska jag åka på utvecklingssamtal, det är nog bland det värsta som finns här i världen.. Läraren vill träffa ens föräldrar och berätta allt dålig om en när man redan fått det klart för sig, om man tittar på mina matriser iaf.. Sitter och chattar lite med Anton min random kompis, HA-HA! Skönaste ungen asså
Ska chilla lite skriver kanske innan jag drar sen puss :)


Jag älskar dig!

Alla minnen&år med dig är oförglömmliga! Jag älskar dig bästavän.



Tänkte börja blogga

Tänkte att jag ska börja blogga lite, vill ha någonstans att skriva ibland! :)
   
Ganska härlig bild, även fast jag tog den på vintern väcker den lite sommarminnen.


RSS 2.0