Home sweet home!

Nu är jag hemma ifrån London, super skönt. Direkt när jag kom hem var det egentligen match med damlaget men dom vi skulle möta kom aldrig.. så vi körde match istället efter det var jag helt slut nu har Saga precis gått hem för ett tag sen. Ska dra och lägga mig nu, för imorgon är det skoooooola! Puss&kram!


Bad uppdate!

Dålig uppdatering idag.. Fattar inte att även fast jag sitter stor del av dagen vid datan blir det inga inlägg ;o Idag var jag iallafal med Saga, vi gjorde inte så mycket monterade ihop hennes nya garderob, skit snygg! Kom hem vid tolv ungefär nu har jag hitat fula bilder på mig som Saga tagit, haha. Imorgon ska jag och Saga till tumba, ska köpa några fina trosor billigt&bra! Sen kanske det blir en mjukisdress mysigt när man sitter på planet, ska ju till London i morgon kan man säga, för idag är det ju onsdag (; Nu ska jag sova, Kram!







Haha, detta kallas att bjuda på sig själv som jag gör ganska ofta! (:

Skönt med träning!

Hemma från träningen, träningen gick rätt så bra faktist med tanke på att jag har varit riktigt dålig med att träna i sommar. Det ska vi ändra på! Imorgon ska jag vara med Saga super roligt :)
Vi hörs imorgon, pusssi♥


Profilbild på facebook.

Sommarens slut..

Nu börjar skolan snart igen och tänkte kanske börja blogga!
Nu när skolan börjar kommer jag få lite mer ordning i livet och kanske hinner med att blogga. Innebandy och fotbollsen sätter igång snart, faktist fotbollsträning lite senare ikväll komemr bli riktigt roligt saknar laget! Bloggar innan jag drar till träningen om jag hinner annars bloggar jag efter. Puss♥

RSS 2.0